Kestävämuotoilu on sopusoinnussa luonnon kanssa

Hyvä muotoilu tulee taivaan, maan ja ihmisen välisestä harmoniasta, se innostaa meitä ihmisiä ja antaa meille kauniimman elämän. O'right uskoo vahvasti, että luonnolla on tärkeä rooli elämässämme ja se on meille luovuuden lähde. Luonto on meidän toimitusjohtajamme, se on kaunis ja voimakas periaate, joka määrittelee jokaisen askeleemme toimistoissamme. Innolla ja ammattitaidolla O'right -tiimi on omistautunut vihreille tuotteille, suunnittelulle, pakkaamiselle, tuotannolle sekä markkinoinnille. Tämä on O'right –lupauksen perusta.

Taiwanin bambu - kestävää muotoilua sekä vihreän trendin suunnannäyttäjä

Bambukasvi tuottaa 35% enemmän hiilidioksidia kuin mikään muu puu, joten se edustaa luonnollisia luonnonvaroja. Kasvi, joka toimii myös luonnollisena lämpötilansäätäjänä, kasvaa nopeasti ja se voidaan siksi korjata neljän vuoden välein.

O'right tuotteiden korkit on valmistettu huolellisesti käsityöllä taiwanilaisesta Moso -bambusta. Tämä antaa jokaisellekorkille ainutlaatuisen ulkonäön ja tuo esille kasvin kauneuden ja käyttökelpoisuuden. Luonnon kohtaamisessa O'right kunnioittaa jokaista bambuviljelmää kunnioittavasti. Haluatko nähdä itse miten bambukorkit valmistetaan? Tässä videossa näytämme sen vaihe vaiheelta, miten vihreää muotoilua luodaan. Youtube video: Green Designhttps://www.youtube.com/watch?v=lxdWjle_jBc

Designpalkinnot

Yksi O'right muotoilijoiden mielenkiintoisimmista luomuksista on "Tree in the Bottle" shampoo - vihreä shampoo, josta kasvaa puu. Tämä oli RED DOT AWARD - palkintolautakunnan lausunto ja se palkitsi O'rightinbest of best 2013 -palkinnolla! Vuonna 2011 O'Right sai RED DOT –palkinnon, tällä kertaa myös useissa luokissa: Packaging Design ja Corporate SocialResponsibility (CSR). Lisäksi ifproduct design -palkinto myönnettiin vuonna 2014. Joten O'Right on ensimmäinen hiustenhoito –brändi, jolla on kaksi kansainvälisesti tunnustettua suunnittelijapalkintoa!