Recoffeehiushoitoa kierrätetystä kahvista

RECOFFEE-tuotteissa on kolme vihreää ajatusta

1. Lukemattomien espressojen, cappuccinojen ja muiden kahvijuomien joukosta kerätään arvokasta materiaalia, jota käytetään virkistävässä RECOFFEE -hiustenhoitosarjassa. 2. Kahvikoneesta peräisin olevat kahvinpurut antavat Recoffee pulloille sen tietystikahvinruskean värin. 3. Kahvipuusta saadut siemenet, jotka ovat upotettu tähän kierrätettävään pulloon niistä kasvaa uudelleen kahvia.

Kahvi on ehtymätön lähde

Tämän innovaation ansiosta O'right on löytänyt ehtymättömän lähteen. Kahvi on maailman suosituin kuumajuoma. Joka sekunti juodaan 14 000 kupillista kahvia, joten joka päivä tuotetaan 22 miljoonaa kiloa kahvia. Tutkimukset osoittavat, että RECOFFEE öljyllä on erinomaiset anti-aging-ominaisuudet ja sitä voidaan käyttää hyvin antioksidanttina ja hoitoaineena päänahalle, hiuksille ja iholle. Tämä öljy vähentää ikääntymisen vaikutusta ja suojaa ihoa ja hiuksia lämpövaikutuksilta ja UV-valolta.

Recoffee kiertokulku

Voidakseen täyttää Cradle to cradle-konseptia vaaditaan täydellinen orgaaninen kierrätys niin että käytetty tuote muuntuu takaisin raaka-aineeksi. Ensin kierrätetty kahvi käsitellään ja siitä tulee arvokas resurssi kaikille Recoffee-tuotteille. Lisäksi pulloon käytetään kierrätettyä kahvia. Kun pullo on tyhjä, se voidaan haudata maahan. Sopivissa olosuhteissa pullo hajoaa ja pullon pohjasta sijaitsevista pavuista kasvaa kahvikasvi. Joten kaikki oikeat tavoitteet täyttyvät, emme ainoastaan luo luonnollisia, terveellisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita me myös luomme uutta elämää luontoon!

Red Dotpalkinto 2014

O'rightin tunnettu Tree-In-the-Bottle –konsepti on siis myös RECOFFEE shampoossa. Pullon pohjalla on säiliö, jossa on kahvin siemeniä ja niitä voidaan kylvää ympäri vuoden. Näin ollen jokainen RECOFFEE –pullossa on uuden elämän alkiota ja arvokasta uusiutuvaa raaka-ainetta. Tällä ainutlaatuisella konseptilla O'right sai Red Dot –palkinnon, tällä kertaa 3 kategoriassa.

Kaksi Red Dot palkintoa pakkaustuotekategoriassa kierrätyskahvin käytöstä RECOFFEE -sarjan shampoopullossa ja innovatiivisen pakkauksen kehittämisessä. Olemme kuitenkin erityisen ylpeitä palkinnosta Social Responsibility -luokassa, joka on myönnetty vasta vuodesta 2014 lähtien. O'right arvostaa suuresti kansainvälisten tuomareiden (2013 ja 2014) tunnustusta se antaa O’rightille rohkeutta kehittää edelleen vihreitä tuotteita.