Puu pullosta & laatikosta kedonkukkia

Tree-in-a-bottle- maailman vihreimmästä shampoopullosta kasvaa puu!

Yksi mielenkiintoisimmista O'right suunnittelijoiden luovan mielen luomista innovaatiosta on "Tree in the Bottle" shampoo - vihreä shampoo, josta kasvaa puu. RED DOT AWARD palkintotuomaristo palkitsi O'rightin parhaan muotoilun 2013 palkinnolla ja If Product Design Award palkinnolla vuonna 2014. Puu pullosta -pullo on valmistettu 100% kompostoitavasta materiaalista ja puun siemenet on piilotettu pullon pohjaan.

100% kompostoitava materiaali

Ympäristöä säästävä PLA -materiaali on peräisin hedelmistä, vihanneksista ja kasvitärkkelyksestä. Sopivassa ympäristössä kompostoitava materiaali hajoaa yhden vuoden kuluessa ja palaa sen alkuperään eli takaisin luontoon.
 

Floral Box - maailman vihrein laatikko josta kasvaa kedonkukkia


Jokaisessa O'right pakkauksessa käytetään FSC -sertifioitua paperia ja ne on painettu harmittomalla ja ympäristöystävällisellä soijamusteella. Lisäksi jokaisessa laatikossa on siemenpaperi. Jos tämä pannaan maahan niin sitten vain vähän rakkautta ja kärsivällisyyttä niin pian värikäs kukkaloisto on osa puutarhaasi. Laitat vain pakkauksen maaperään niin, että siemenet voivat kasvaa luoden iloa sinulle ja muille.