Sertifioitu orgaaninen vihreä teeuute

Vihreän teelehden uutetta saa hiukset UV-suojauksella ja toimii hyvin antioksidanttina.

Teepuuöljy

Australiasta olevan puun lehdet (melaleucaalternifolia) toimivat antibakteerisesti ja antiseptisesti hiuspohjassa puhdistamalla, rauhoittamalla ja rentoutumalla sitä. Sillä on myös erittäin hyvä vaikutus hilseilevään hiuspohjaan.

Golden rose eteerinen öljy

Toimii hilseen irrottajana sekä tarjoaa hiuksille monia ravintoaineita ja toimii lempeänä hoitona.

Purple Rose - eteerinen öljy

Violetti ruusuöljyuute puhdistaa hiukset ja tukee ammattimaista hiustenhoitoa - toimii lempeästi hoitona, irrottaa hilsettä ja antaa hiuksille ravintoaineita.

Aasialainen rohtosammakonputki

Aasialaisessa uutteessa(CentellaAsiatica) on tulehdusta vähentävä ja parantava vaikutus. Sillä on myös hiuksen rakennetta uudistava ominaisuus ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus.

Sertifioitu orgaaninen riisiuute

Vahvistaa hiuksia ja sillä on kosteuttavana vaikutus.

Sertifioitu orgaaninen goji -marjauute

Marjauute stimuloi hiuspohjan aineenvaihduntaa ja toimittaa siihen sen tarvitsemia ravintoaineita. Tuote toimii antioksidanttina hiusten juurille.

Kamelia

Kamelian uute säätelee talin tuotantoa ja virkistää päänahkaa. Sillä on rauhoittava ja tasapainoittava vaikutus hiuspohjaan.

Sertifioitu orgaaninen bambulehtiuute

Toimii luonnollisena kosteusvoiteena; antaa hiuksille monta ravintoainetta ja antaa niille tarvittavaa volyymia.

Recoffee –öljy

Tutkimukset osoittavat, että Recoffee -öljyllä on erinomainen anti-aging ominaisuudet hiuksille ja hiuspohjalle. Sitä voidaan käyttää myös antioksidanttina ja hoitoaineena hiuspohjalle ja hiuksille. Tämä öljy vähentää ikääntymisen vaikutusta ja suojaa hiuksia ja hiuspohjaa lämpövaikutuksilta ja UV-valolta.

Inkivääriuute

Inkivääriuute on tulehdusta vähentävä vaikutus se stimuloi hiusten kasvua ja vahvistaa hiusten juuria ja takaa terveellisen hiuspohjan.

Mentoli

Mentolia esiintyy luonnollisesti kasvien eteerisessä öljyissä, esimerkiksi piparmintun lehdissä. Se on jäädyttää, virkistävää ja se on antimikrobinen vähentäen täten kutinaa ja sillä on kipua lievittävä vaikutus.

Aloe vera

Aloeveraa on käytetty jo ensimmäisen vuosisadan jälkeen lääkkeenä. O'right -tuotteissa tätä uutetta käytetään kosteuttamaan ja antaa hiuksille sen tarvitsemaa loistoa.

Sertifioitu orgaaninen ginkgo -lehtiseos

Ginkgoa on käytetty sukupolvien ajan lääkkeenä. O'right -tuotteiden sisältämät Ginkgo-uutteet tarjoavat hiuksille monta ravintoainetta ja suojaavat hiuksia liiallisilta hiusrautojen aiheuttamilta vahingoilta.

Jojobaöljy

Jojoba -kasvin siemenistä saatu nestemäinen vaha antaa hiuksille ravintoaineita.

Kandelillavaha

Candelilla Bushin vaha tulee Lounais -Yhdysvalloista sekä Pohjois-Meksikosta. Se vahvistaa hiuksia ja antaa niille enemmän volyymia.

Puuvillakuitu

Ne lisäävät hiuksiin volyymia ja suojaavat hiuksia ja antavat niille joustavan ja pitkäkestoisen pidon.

Kasiperäinen muotoilu geeli

Sisältää geeliä, joka on johdettu maissitärkkelyksestä; on voimakas vaikutus hiuksien muotoiluun ja se on loistava juuri kiharoille hiuksille.

Sertifioidut orgaaniset vaahtoavat aineet

ovat ympäristöystävällisiä ja vaalivat ympäristöstandardeja; ne sisältävät hypoallergeenisen kaavan, joka ei ärsytä päänahkaa. Herkkä vaahto on helppo huuhdella eikä jätä jäämiä hiuspohjaan eikä hiuksiin.

Wasabiuute

Sitä saadaan japanilaisen wasabi-kasvin juurista (wasabiajaponica). Se edistää antioksidanttien vaikutusta ja elvyttää värjättyjen hiusten väriä.

Rosmariiniuute

Rosmariiniuutteella on rauhoittava ja virkistävä vaikutus. Ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa.

Muratti

Kosteuttaa hiuksia ja tasapainottaa talin eritystä. Mahdollistaa pitkään kestävän muotoilun vaikutuksen.

Taatelihedelmäuute

Taatelihedelmäuutteessa on runsaasti arvokkaita ravintoaineita ja vitamiineja. Se kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa.

Sertifioidut orgaaniset aineosat kosteuttajina

Auttavat hiuksia imemään enemmän ravinteita ja toimivat kosteuttajina.

Kasvipalmuvaha

Öljypalmun hedelmistä saatava vaha on ympäristöystävällinen vaihtoehto parafiinivahalle. Kasvin kuitupolymeeri antaa hiuksille lempeän, joustavan muotoilun, jolla on muistivaikutus. Toimittajiemme palmuöljy tulee yksinomaan kestävästi viljeltyjen viljelykasvien joukosta. Sillä on myös RSPO: n erityinen sertifikaatti.

3D -elastinen vaikutus

Vahvistaa hiusjuuria ja hiusten rakennetta; antaa hiuksille elastisuutta ja volyymia.

Valkohilppa -öljy

Valkohilpan kukkien (limanthes alba) siemenistä saatu öljytuote toimii loistavana kosteuttajana, se myös puhdistaa hiukset ja antaa niille sen tarvitsemia ravintoaineita

Ruusunmarjan siemenöljy

Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja korjaa vahingoittuneita hiuksia.

Ginsenguute

Gingsenuutteella on vahvistava ja ravitseva vaikutus. Se viivyttää hiuspohjan ikääntymisprosessia.

Hydrolysoidut soijaproteiinit

Antavat ravintoja ja elinvoimaa hiuksille.

Kasviperäiset ainesosat, joilla on hiusta tasoittava vaikutus

Antistaattisen kaavan ansiosta nämä ainesosat toimivat kosteuttajina, antavat hiuksille ravinteita ja antavat niille sileän vaikutuksen.

Voikukka

Voikukka on luonnollinen vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Tarjoaa hellävaraista puhdistusta ja rauhoittaa herkkää hiuspohjaa. Pesee hiukset puhtaiksi ja tahrattomiksi.

Kamomillauute

Rauhoittaa herkkää hiuspohjaa ja auttaa tasapainottamaan päänahan