• Mitä O'right tarkoittaa?

  Filosofia on hyvin selkeä, se näkyy jo O’right logossa.

  "O" symboloi vihreää maapalloa ja Right taas sitä, että kaikki on oikein ja järjestyksessä.

  Meidän vakaana tarkoituksena on tehdä asiat oikein, paremman tulevaisuuden kannalta. 

 • Ekologinen Salonki Brandi

  Vihreä hiustenhoitotuotemerkki O`right tarjoaa paitsi hiustenhoitotuotteita, se myös välittää paikallisesta kulttuurista ja haluaa tukea vihreää elämäntapaa, O’right haluaa olla linkkinä meidän ja maapallon välillä. Luonnon innoittamana, O’right tukee vihreää elämäntapaa lukemattomien mahdollisuuksien kautta, mikä osoittaa rakkautemme ympäristöä kohtaan, joka on osa O’rightin filosofiaa vihreänä brändinä. 

  O'right paljon enemmän kuin pelkkä hiustenhoitotuote. Se, mikä erottaa O'rightin muista on selkeä johdonmukaisuus, O'right ei ole vain sisällöltään laadukas ja ekologinen, se ajattelee paljon kauemmas. Koko brändi suunnittelusta, kehityksestä, tuotannosta, logistiikasta, tehtaista ja markkinoinnista, siis jokainen askel asetetaan tasapainoon ympäristön kanssa. Näin tehdään oikeasti ekologinen tuote.

   

 • O’right – enemmän kuin shampoo

  O'right kunnioittaa ympäristöä. O'right pääkonttori toimii puhtaalla aurinko- ja tuulivoimalla. Tuotteiden ainesosat ovat ympäristöystävällisiä. Tarrat ja pakkaus sekä kaikki mainosmateriaalit painetaan ympäristöystävällisellä soijamusteella. O'right edistää vihreää ideologiaa suurella energialla ja ilolla. O'right on tukenut useiden vuosien ajan lukuisia ympäristöhankkeita maailmanlaajuisesti, esimerkiksi Earth Hour ilmastonsuojeluhanketta.

  Vihreä visio parempaa huomista varten, sellainen on O'Right. 

 • O'right on ympäristöasioiden edelläkävijä

  O'right vähentää muovia - innovatiivinen tree-in-the bottle käsite tarkoittaa, että shampoopullo voidaan 100% kompostoida eli siitä ei jää mitään jäljelle. Myös tyylikkäät korkit on valmistettu bambusta muovin sijaan ja ne  tietysti ovat myös 100% hajoavia .

  O'right säästää vettä - veden käyttö huolestuttaa O'rightia erityisesti. O'rightin pääkonttorissa rakennettiin sadeveden ja veden tuotannon kierrätysjärjestelmä. Tämä vähentää merkittävästi veden kulutusta. Lisäksi vettä säästyy jokaisen O'right shampoo levityksen yhteydessä, sillä O'right shampoo on helpompi pestä pois sen ohuemman koostumuksen ansiosta ja koska siinä ei  haitallisia aineita. Näin säästyy jopa 30% veden kulutuksesta.